Fotografie gevorderden

Alle modules uit het studiegebied FOTOGRAFIE komen in aanmerking voor het VOV=Vlaams opleidingsverlof (vervangt het huidige BEV=Betaald Educatief Verlof) en opleidingscheques! Klik hier voor de voorwaarden voor het Vlaams opleidingsverlof of voor Opleidingscheques.

Als je de grondbeginselen kan toepassen dan zorgen de pro-modules voor gevorderden voor een nieuwe uitdaging en leer je je talenten verder ontwikkelen.
In alle modules streven we naar een zo groot mogelijke integratie van theorie en praktijk, d.i. een goede afwisseling tussen oefeningen met camera, verwerking, feedback en ondersteunende theorie. Technieken en vaardigheden worden met eigen foto’s en voorbeeldfoto’s toegepast.
Het sluitstuk is de module portfolio. Al uw technisch kunnen en creativiteit wordt hier samen gebracht tot een autonoom eindwerk.

Je wordt begeleid door een team van leerkrachten die elke dag in de praktijk staan.

Afhankelijk van het aanbod kan een module s’avonds of overdag doorgaan. Per module voorzien we 4 lesuren.

Je kan met al uw vragen terecht bij de leerkrachten fotografie. Zij zullen U graag alle info geven betreffende het verder verloop van de opleiding, aankoop camera & statief, handboek, enz.