Metaal: jouw toekomst?

Ben je werkzoekend en denk je aan een toekomst in de metaal- en technologiesector? Dan is MetaalMatch zeker iets voor jou. MetaalMatch biedt een opleidingstraject van 17,5 weken aan in Lokeren met als doel duurzame tewerkstelling. Op maandag 24 september 2018 gaat de praktijkgerichte opleiding van start.

MetaalMatch is een project op vraag van het Sectorfonds Metaal, TOFAM Oost-Vlaanderen, in samenwerking met Compaan en VDAB. Het doel? De brug vormen tussen vacatures in de sector metaal en werkzoekenden met interesse in de sector. De versnelde beroepsopleiding lasser/metaalbewerker MetaalMatch bestaat uit een technische opleiding (basistechnieken metaal, basismodules lassen, uitgebreide module lassen, elektriciteit in functie van metaal) onder leiding van ervaren instructeurs, een pakket algemene vorming (VCA, planlezen, sollicitatietraining ...) én een vacaturegerichte opleiding op de werkvloer in een metaalbedrijf.

De opleidingscoach van Compaan volgt nauwgezet het volledige opleidingstraject van 17,5 weken (11,5 weken opleiding en 6 weken stage) en bereidt je voor op een tewerkstelling in de sector.

Heb je interesse? Wil je meer informatie?

Kandidaat werkzoekenden nodigen we uit op een infosessie waar we het project toelichten.
Deze infosessie vindt plaats op maandag 9 juli, om 13:00 en om 14:30 bij VDAB, Baron d’Hanisstraat 40-44 in Sint-Niklaas. Ben je verhinderd op dit moment? Dan is er ook een infosessie die gepland staat op 21 augustus. Je kan dan kiezen uit verschillende infomomenten: 9:00, 10:30, 13:00 en 14:30.

Geïnteresseerden doorlopen een selectie, de groep gaat van start op maandag 24 september. De opleiding vindt plaats in de gebouwen van PCVO Scheldeland, Durmelaan 34 a in Lokeren.

Neem contact op met de opleidingscoach van MetaalMatch:
Gaia Defer, 0478 50 04 05 metaalmatch@compaan.be