Cursisten maken hoeden voor koningin

11-06-2019

De laatstejaarscursisten  van de opleiding Modiste maakten op donderdag 18 april 2019 een uitstap naar Brussel.

"Onderweg kregen we al veel complimentjes en werden we zelfs gevraagd even halt te houden voor een groepsfoto. Niet verwonderlijk aangezien we met z'n allen prachtig uitgedost waren uiteraard met een leuk zelfgemaakt hoedje op ons hoofd. 

Om 11 uur hadden we een afspraak met Modehuis Natan. Precies op tijd werden we daar ontvangen in de salon waar onder andere onze koningin Mathilde ontvangen wordt.

Wij hadden met 4 cursisten de opdracht gekregen een hoed te ontwerpen voor onze koningin. We hadden het kleurenpalet en de hoofdmaat doorgekregen en begonnen zo aan ons meesterstuk. De resultaten mochten gezien worden, al zeg ik het zelf. De complimenten die we kregen van Pieterjan Van Biesen, commercial manager van Edouard Vermeulen, waren niet min. Hij was overdonderd door de mooie resultaten.

De bedoeling van ons bezoek was eigenlijk een geschenk aan de koningin met in ons achterhoofd de hoop dat hare Majesteit eens een bezoekje zou brengen aan onze school om zo ook het volwassenenonderwijs, welbepaald de praktijkrichtingen, een hart onder de riem te steken.

Wij hopen Hare Majesteit eens met één van onze creaties te zien. Kortom, wij zijn zeer verwachtingsvol naar een reactie.

Het was een prachtige en leuke ervaring en een prachtige dag,die we niet gauw zullen vergeten!"

Chris, cursiste mode, opleiding modiste