Cursiste Kirsten heeft ondertussen haar eigen modeatelier!

11-06-2019

Ik ben Kirsten, getrouwd en mama van 3 kinderen. Een zoon van 21 en 2 dochters van 18 en 11. Gezien mijn man zelfstandig is, besloot ik al snel thuis te blijven en voor de kinderen te zorgen.

Toen begonnen mijn creatieve vingers te kriebelen. Ik volgde een opleiding floriste, vervolgens naailessen. En 7 jaar geleden begon ik in de richting modiste waar ik ontdekte hoe zalig en ontspannend ik het vind om met de hand te naaien. Nu heb ik mijn eigen atelier: Atelier Kirsten - la Fille rouge et ses Rêves. Het rouge verwijst naar mijn haarkleur, la fille naar het meisje dat ik voor altijd in mezelf hoop te kunnen bewaren, en les rêves, tja, ik heb altijd dromen... en plannen... Met veel liefde en passie maak ik nu kleren op maat, hoeden, zijden bloemen,... Ook probeer ik mijn passie door te geven. Meisjes van allerlei leeftijden verzamelen in mijn atelier. Van 9 tot... met en zonder ervaring... Als je zou vragen om mijn stijl te omschrijven, dan moet je vooral de “dromen” in gedachten houden. Dromerig dus, feeëriek, romantisch... Het liefst van al naai ik zwierige lange jurken. Mijn dochters vinden dat geweldig, zij zijn mijn fans van het eerste uur. En ze zijn ook niet te verlegen om al eens model te zijn, ook voor de hoeden. De jongste ging een keer met een fascinator naar de muziekles. Over de reacties maakte ze zich absoluut geen zorgen.

En daar droom ik dus van, van een beetje meer van dit. En vooral van meer hoeden in het straatbeeld. Wat heeft een mens nog meer nodig om gelukkig te zijn?

Heb je ook zin om creatief aan de slag te gaan? Klik dan hier om ons aanbod te bekijken.