Info lichaamsverzorging

make-upborstels

In onze schoonheidsschool op de campus Zele-Koevliet bieden we verschillende opleidingen lichaamsverzorging aan. Wij richten ons tot al wie zich als zelfstandige wil vestigen en leveren hiervoor de officiële certificaten af. Maar ook wie als werknemer aan de slag wil, of wie gewoon geïnteresseerd is in bepaalde aspecten van lichaamsverzorging kan bij ons terecht. Wij behandelen alle onderdelen van de lichaamsverzorging: handen, voeten, gelaat en lichaam.
Je komt terecht in een aangename leeromgeving waar een professioneel en dynamisch team met veel praktijkervaring je de juiste technieken en handelingen leert voor een totale schoonheidsverzorging van het lichaam.

Onze opleidingen zijn erkend door de beroepsfederatie Besko.

We bieden de volgende opleidingen aan:

Volg je alle modules van een opleiding, dan krijg je een erkend certificaat.

We bieden volgende cursussen aan

Zie je het niet zitten om een hele opleiding te volgen maar heb je wel interesse voor een bepaald vak? Dat kan natuurlijk ook.

Je krijgt dan een deelcertificaat per gevolgde cursus. Beslis je later om nog een cursus te volgen, dan kun je alsnog het certificaat van een opleiding krijgen, want de deelcertificaten blijven geldig..

Wil je je diploma secundair onderwijs behalen?

Volgende certificaten geven in combinatie met het certificaat aanvullende algemene vorming, recht op het diploma secundair onderwijs.

Meer info?

  • Heb je een vraag over deze cursus? Klik dan hier om een berichtje te sturen. 
  • Klik hier voor het volledige uurrooster van de afdeling.
  • Klik hier voor de folder met algemene informatie van de afdeling en de prijzen per opleiding.
  • NIEUW! De afdeling lichaamsverzorging komt vanaf 1 september 2019 in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof (als je nog geen diploma secundair onderwijs hebt!) en voor Opleidingscheques
  • De afdeling komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
make up aanbrengen voetverzorging met frees cursisten gespecialiseerde voetbehandelingen cursisten manicure 2 paar voeten Manicure