Spaans

Eerste tot en met zesde jaar plus twee conversatiejaren. Ook cursus 'Spaans op reis'

Richtgraad 1 (1° en 2° jaar)

Zin om te kuieren langs de Spaanse Ramblas? De 'camarero' roepen voor een sprankelend glaasje cava en een keuze maken uit de talloze tapas? Je wilt ooit wel eens op ontdekking in Zuid-Amerika? Schrijf je in voor onze beginnerscursus Spaans!

Richtgraad 2 (2°,3°,4°,5° en 6° jaar)

Je hebt de smaak te pakken. Nu wil je een babbeltje slaan met een Madrileen of een Peruviaan, een enthousiaste gids begrijpen in het Alhambra of op de markt afdingen op de handtas van je dromen. Oefen je alvast tijdens deze cursus!

Richtgraad 3 en 4 (1° en 2° conversatiejaar)

Je bent al behoorlijk vlot en een conversatiegroep zegt je wel wat. Je wilt je niveau op peil houden en zelfs opkrikken. Hier kan je van gedachten wisselen over allerlei actuele onderwerpen. Jouw spreek- en luistervaardigheden aanscherpen is ons doel. 

Richtgraad 3 en 4 (1° + 2° jaar schriftelijke vaardigheden)

Mondeling ben je al erg sterk, maar schrijven, dat zou nog beter kunnen. In dat geval raden wij je deze cursus aan.

Spaans op reis (1° + 2° jaar)

Ben je gefascineerd door de Spaanse taal en cultuur? Dan is deze cursus voor beginners geknipt voor jou. Op een ontspannen en vlotte wijze dompelen we je onder in de Spaanse taal. Ons taalbad garandeert je dat je heel snel in Spanje of Latijns-Amerika je mannetje kunt staan in concrete situaties. Op restaurant, in de winkel, op hotel, op de markt, bij de dienst voor toerisme, bij de dokter, bij pech... Communicatie staat centraal, spraakkunst wordt tot een minimum beperkt.  

 

 

Maakt deel uit van de afdeling: