Schilder

Als schilder voer je zowel manueel dekkend (alle soorten dekkende verf) als niet-dekkend schilderwerk (beitsen en vernis) , pistoolschilderwerk voor interieur en decoratief schilderwerk uit. Je zorgt voor de voorbereiding, de uitvoering en de afwerking.

Deze opleiding schilder is de ideale opleiding voor wie in de stiel wenst aan de slag te gaan en voor iedereen die zelf vakkundig schilderwerken wenst uit te voeren.
In onze opleidingen schilder 1, 2 en volgend leer je in een professionele omgeving echt wel de knepen van het vak. De vakleerkracht bezit een grote stielkennis en zal deze met veel enthousiasme met jou delen. Schilderen en alles wat er bij komt kijken is echt niet eenvoudig. De producten en de gereedschappen zijn de laatste jaren zeer sterk geëvolueerd. Gelukkig zijn we helemaal bij.
De cursisten die deze opleiding aanvatten zijn zeer te spreken over deze vakopleiding. Als je na verloop van tijd echt prachtig werk kan afleveren dan is enige fierheid wel op zijn plaats.

De opleiding schilder is een onderdeel van schilder-decorateur.

Wij hechten veel belang aan milieu en veiligheid. Het gebruik van nauwaansluitende kledij is in uw atelier verplicht. Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, oordopjes, veiligheidsbrillen,…. zijn steeds aanwezig. Om hygiënische redenen kan/mag je je eigen PBM’s meebrengen.
 

Maakt deel uit van de afdeling: