Spaans 6

Cursus inhoud: 

Je kunt al vlot met Spaans om? Vervolledig dan je kennis van de Spaanse woordenschat en grammatica met deze cursus waardoor je gesprekken vlotter zullen verlopen.

De woordenschat rond verschillende thema's wordt uitgediept: vakantieherinneringen ophalen en spreken over verschillende logeermogelijkheden en gezondheidsrisico's op reis, de geschreven pers en de rol van sociale media in onze maatschappij, gastronomische tradities in de Spaanstalige wereld, woordenschat rond geld en situaties waarin hiermee iets mis gaat, verschillende types woningen en de inrichting ervan, gebruiksvoorwerpen en werktuigen, gezondheidsproblemen beschrijven, wat te doen in geval van panne met de auto, cultuur en tradities uit de Spaanstalige wereld...      
De grammatica uit de vorige jaren wordt verder uitgediept. Eerder geziene tijden en wijzen worden grondig herhaald, er worden nieuwe tijden gezien zoals de pluscuamperfecto de subjuntivo en de conditional compuesto, het gebruik van de subjuntivo wordt uitgediept, net zoals het gebruik van de voorwaardelijke zin en de indirecte rede.  
Daarnaast is er ook nog af en toe ruimte voor interessante, leerrijke en aangename extra activiteiten die zorgen voor een bijzonder gezellige sfeer in de klasgroep. 

Cursus voorkennis: 

Slagen voor Spaans 5 of voor een instaptoets