Nederlands Tweede Taal (NT2)

Wil je graag Nederlands leren om een job te vinden of een opleiding te volgen? Wil je een praatje kunnen maken met de leerkracht van je kinderen? Of zou je graag wat beter Nederlands kunnen om te babbelen met je buur, een vriend of de bakker? Het kan! 

De nadruk in de lessen Nederlands voor anderstaligen ligt vooral op het ‘doen’, het leren uit opgedane ervaringen én het leren van elkaar! De leerkracht zorgt voor een aangename sfeer in de klas waarin alle cursisten op een actieve en communicatieve manier aan de slag kunnen met het Nederlands.

Opleidingen: 
Opleiding Korte inhoud
Nederlands Tweede Taal (NT2) Richtgraad 1

Als je NT2 Breakthrough wil starten, moet je eerst langsgaan bij het Huis van Het Nederlands. Zij verwijzen je door naar de geschikte cursus.

Meer info
Nederlands Tweede Taal (NT2) Richtgraad 2

Heb je een certificaat Nederlands NT2 richtgraad 1, kies dan een van de vervolgcursussen op deze site en kom je inschrijven in een van onze secretariaten. Breng zeker de nodige documenten mee!

Meer info
Nederlands Tweede Taal (NT2) Richtgraad 3

Heb je  een certificaat van NT2 richtgraad 2 behaald,  kom je dan inschrijven voor een vervolgcursus in een van onze secretariaten. Breng zeker de nodige documenten mee!

Meer info