Kookschool "De Koevliet"

Welkom in Kookschool"De Koevliet"

Wil je aan de slag in de horeca als kelner, kok of restaurateur of ben je een gepassioneerde hobbykok? Dan kun je bij ons terecht voor een professionele opleiding en kun je de nodige certificaten behalen. Onder begeleiding van ervaren koks en bakker leer je stap voor stap koken en bakken volgens de regels van de kunst. 

Wekelijks worden er zowel klassieke als trendy gerechten bereid waar je na de les samen van kunt genieten. De lessen gaan door in onze didactische keukens met restaurant en bargelegenheid in de Koevliet in Zele, uitgerust met de meest actuele, professionele keukenapparatuur. Je draagt een koksuniform en werkt met een professionele messenset. Er wordt aandacht besteed aan de gangbare veiligheids- en hygiëneregels.

Wij richten ook cursussen in voor senioren of voor mensen met een beperking:  via een aangepast programma en tempo leert iedereen binnen een handomdraai de fijnere kneepjes van de keuken aan.

Wij bieden volgende opleidingen aan in Hotelbedrijf of Horeca:

Diploma secundair onderwijs

Je kunt een diploma secundair onderwijs behalen via het Tweedekansonderwijs met de opleidingen

  • Kok
  • Traiteur-banketaannemer
  • Verantwoordelijke brasserie, taverne, bistro

Naast deze diplomagerichte beroepsopleidingen volg je nog Aanvullende algemene vorming.

Opleiding voor werkzoekenden in samenwerking met VDAB

Werkzoekenden die aan de slag willen in de horeca, maar niet over het juiste diploma beschikken, kunnen in 16 weken een opleiding keukenmedewerker of hulpkok volgen. Zij werken onder supervisie van de verantwoordelijke in de keuken. Er is een stage van 4 weken in een erkende horecazaak met openstaande betrekking inbegrepen.

Didactisch restaurant “De Kookschool”

Reserveer eens een tafel in ons didactisch restaurant en ervaar het enthousiasme van onze cursisten in opleiding. Geniet van een heerlijk dagmenu en een perfecte bediening aan een heel democratische prijs.

Neem hiervoor contact op met Monique.Theus@scheldeland.net

 

Opleidingen: