Elektriciteit en PLC

Welkom bij de afdeling elektriciteit en PLC!

In een professionele omgeving kan je volgende opleidingen elektriciteit volgen:

RESIDENTIEEL ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR: de basisopleiding om je te vestigen als elektricien. Huishoudelijke elektriciteit zal voor jou geen geheimen meer hebben. Dit is ook voor de doe-het-zelver een zeer interessante opleiding.

INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR: de opleiding om in de industrie aan de slag te kunnen gaan als onderhoudselektricien. Voorkennis residentiële elektriciteit is vereist. De plaatsen zijn beperkt.

INSTALLATEUR DOMOTICA: Wens je je als residentieel elektrotechnisch installateur te vervolmaken, dan dien je ook vakman te zijn in domotica. Bij ons ben je op het goede adres.

PLC - TECHNIEKER: Je kan je als industrieel installateur vervolmaken door Siemens PLC's te  leren programmeren. Voorkennis industriële elektriciteit is vereist.

Deze opleidingen gaan door in Lokeren. 

 

Opleidingen: 
Opleiding Korte inhoud
Arduino

Arduino is een embedded open-source elektronica platform. Een soort microcontroller die je kunt programmeren.

Meer info
Industrieel elektrotechnisch installateur

Een Industrieel Elektrotechnisch Installateur is een vakman die de basisvaardigheden en technieken voor het installeren van industriële elektrische installaties beheerst.

Meer info
industrieel elektrotechnisch installateur overdag

Een Industrieel Elektrotechnisch Installateur is een vakman die de basisvaardigheden en technieken voor het installeren van industriële elektrische installaties beheerst.

Meer info
Installateur Domotica

De installateur domotica houdt zich bezig met het automatiseren van de klassieke elektrische installatie.

Meer info
onderhoudselektricien overdag ism VDAB

De opleiding onderhoudselektricien is een opleiding waar je echt een volwaardige elektrotechnieker kan worden. Na deze opleiding kan je echt overal aan de slag.  Dit weten we uit ervaring. Alle gecertificeerde cursisten vinden onmiddellijk goedbetaad werk.

Meer info
PLC decentrale periferie profibus

In de module “Decentrale Periferie-profibus” behandelt men de werking van decentrale periferie bij PLC systemen.

Meer info
PLC-technieker

De PLC-technieker kan de verschillende basisfuncties op een PLC kan programmeren.

Meer info
Residentieel elektrotechnisch installateur

Een residentieel elektrotechnisch installateur bezit de kennis om elektrische installaties in nieuwbouw en/of te installeren, te herstellen of aan te passen.

Meer info